0760 - 42 71 83info@renbemanning.se
Välj en sida

Catering i Södertälje och på Lidingö

Catering i Södertälje och på Lidingö

Du är måhända intresserad av att få hjälp med catering. Om du bor i Storstockholm, exempelvis i Södertälje eller på Lidingö, så har du kommit helt rätt. Vi på Ren bemanning Stockholm AB kan hjälpa dig med det allra mesta inom catering. Vi erbjuder många olika slags mat från olika delar av världen. Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen, så kan vi erbjuda kvalitativa och kundservicevänliga tjänster inom cateringverksamhet. Med vår hjälp blir det både enkelt och prisvärt att få möjlighet att äta hemma.

Vem kan få hjälp?

Det som är så fantastiskt med vårt företag är att vi erbjuder alla att få hjälp. Vi vänder oss både till privatpersoner som vill ha mat hemma och privata- och offentliga företag, samt organisationer med mera. Vi genomför allt från små beställningar till beställningar som är omfattande och som tar tid. Utöver möjligheten att bara beställa mat av oss, så kan vi även anlitas för att tillaga maten på plats. I sådana fall kan vi även hjälpa till med servering och annat som hör till. Det är alltid du som kund som bestämmer vad vi skall hjälpa dig med. Vissa vill bara att vi tillagar maten, medan andra vill ha hjälp med både tillagning, servering och annat.

Offerter tillhandahålls

Om du vill, så kan du alltid begära en offert. Detta rekommenderas starkt i synnerhet om det gäller en större beställning. Alla offerter är självfallet fullständigt kostnadsfria här hos oss på Ren bemanning Stockholm AB. Om du har några frågor rörande offerter, så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på Ren bemanning Stockholm AB. Vi ser till att du får den hjälp som du är i behov av.

Om du vill ha vår hjälp, så hör av dig redan i dag. Det är många som anlitar oss, så det gäller att vara ute i god tid. Vi ser fram emot ett gott och långvarigt samarbete med dig som kund.